Hoe maak je ijscoupe?
Doe eerst wat vers fruit in een coupe, vervolgens een bolletje aardbeien ijs en een scheutje aardbeien dessertsaus . Dan weer wat vers fruit, een bolletje vanille ijs en nog wat saus. Doe er slagroom op en garneer met nog wat vers fruit en een klein scheutje aardbeien saus. Lees verder »
Hoe krijg ik zelfgemaakt ijs smeuig?
Door je ijs constant te laten draaien, wordt er veel lucht onder het ijs geklopt. Hierdoor krijg je smeuïg en schepbaar ijs als resultaat. Zonder ijsmachine durft je ijs wel eens te kristalliseren en dus hard te worden. Lees verder »
Wat is een ijscoupe?
Definities die `ijscoupe` bevatten: Sorbet = 1) Drank 2) Frisdrank 3) Glas met ijs, vruchtjes en slagroom 4) Ijs 5) Ijs met vruchten 6) ijscoupe 7) IJsdrank 8) IJsgerecht 9) IJsje 10) IJsspecialiteit 11) Koele vruchtendrank 12) Koude drank 13) Koude drank met ijs 14) Ko. Lees verder »
Hoeveel liter melk heb je nodig voor 1 liter ijs?
Halve liter melk voor 1 liter ijs Voor 1 kg kaas is 10 liter melk nodig, terwijl voor 1 liter ijs een halve liter melk wordt gebruikt. De verse volle melk wordt eerst gepasteuri- seerd. Aan deze melk wordt bij een tempera- tuur van 85 °C suiker, slagroom en bind- middel toegevoegd. Lees verder »
Wat is een coupe ijs?
Coupe brésilienne is een klassiek ijsje, met vanille-ijs, brésiliennenootjes in karamelsaus en verse slagroom. Lees verder »