Hoe moet je marshmallows roosteren?
Het enige wat je hoeft te doen is de marshmallow op een lange stok te prikken en hem boven het vuur houden. Let er wel op dat je de marshmallow niet in het vuur houdt, dan is hij namelijk voor je het weet zwart van het roet. De marshmallow is klaar als er een lekker knapperig bruin laagje om zit. Lees verder »
Hoe maak je marshmallows warm?
Houd de marshmallow ongeveer 5 tot 10 cm boven het vuur en nooit ín of tegen het vuur. Tip: Draai langzaam met de marshmallow tot hij lekker begint te karamelliseren. Lees verder »
Kan je marshmallows smelten in de pan?
Je kunt ook een hittebestendige bak hiervoor gebruiken. Zorg ervoor dat de bodem van de bovenste pan het water niet raakt. Het au-bain-mariestel zal ervoor zorgen dat de marshmallows langzaam smelten, zodat je ze als dip kunt gebruiken of in een fondant kunt doen. Lees verder »
Kun je marshmallows smelten?
Smelt de marshmallows met 1 el water in de magnetron of au-bain-marie. Wanneer je het in de magnetron smelt: – De de marshmallow in een kom met het water en zet voor ongeveer 30 seconden in de magnetron (800W). Roer daarna door. Lees verder »
Wat kun je allemaal roosteren?
Vooral wortelgroenten (aardappel, knolselder, bietjes, wortelen, pastinaak…) doen het goed als geroosterde groente, maar ook pompoen, spruitjes, tomaten, bloemkool, aubergine… kun je roosteren. Lees verder »