Waar kun je Selderijzout voor gebruiken?

Selderijzout is heel lekker is als toevoeging op salades en eieren en na het koken op groenten. Het is ook heerlijk op komkommer en tomaat. Gebruik het voor de afwisseling ook als gewoon keukenzout. Selderijzout is een mix van zout en selderijzaad. Lees verder »

Hoe smaakt selderijzaad?

Selderijzaad heeft een sterke en bittere smaak en moet dus spaarzaam worden gebruikt. Voeg ze toe aan hartig brood, saladedressings, soepen en stoofschotels van groenten, vis of vlees. Of strooi ze over salades zoals coleslaw en aardappelsalade. Gemalen selderijzaad kan worden gebruikt als zoutvervanger. Lees verder »

Wat te gebruiken ipv selderijzaad?

Karwijzaad of venkelzaad Maal en mengen met zout in een verhouding van 1:2 hetzelfde als je zou doen met selderijzaad. Lees verder »

Waar koop je Selderijzout?

Selderijzout kopen doe je direct bij Van Beekum! Ons selderijzout is super van smaak en wordt met de beste kwaliteit verpakt en verzonden. Zo kun je snel jouw eigen selderijzout verwerken in heerlijke gerechten. Wacht niet langer en voeg het selderijzout nu toe aan jouw winkelmandje. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar kun je Selderijzout voor gebruiken?