Waar op letten pan kopen?

  • Geschiktheid voor de goede warmtebron.
  • De inhoud van een pan. ...
  • Materialen van de pan als RVS, koper, gietijzer, keramiek etc.
  • Handgrepen, zijn het koudgrepen, hoe zitten ze bevestigd, heeft een pan een tweede greep om ook een zware pan makkelijk te kunnen dragen etc.
  • Lees verder »

Waar moet een goede pan aan voldoen?

  • Het belang van het juiste materiaal.
  • Materiaal pannen.
  • Gelijkmatige warmtegeleiding.
  • Een goede bodem.
  • Het deksel.
  • Juiste grepen.
  • Goedkoop is duurkoop.
  • Lees verder »

Wat voor pannen kun je het beste kopen?

Welke pan je uiteindelijk kiest, hangt hoofdzakelijk af van het ingrediënt dat je wilt bakken. Vlees en gevogelte bak je in een lage koekenpan met een antiaanbaklaag of in een koekenpan zonder antiaanbaklaag. Wanneer je vlees rustig wilt aanbraden is een pan met een antiaanbaklaag aan te raden. Lees verder »

Welke pannen zijn het beste voor je gezondheid?

De keramische pan is de uitkomst voor mensen die gezonder willen en van koken houden. De keramische pan heeft erg veel voordelen ten opzichte van de teflon pan. Los van het feit dat deze geen schadelijke stoffen bevat welke in het lichaam of het milieu komen, wordt het eten op een veel gezondere manier bereidt. Lees verder »

Wat is het beste materiaal voor een koekenpan?

Pannen van geanodiseerd aluminium zijn fantastisch in gebruik. Het bewerkte aluminium is krasvast en twee keer zo sterk als roestvrij staal; je mag er gewoon metalen kookgerei in gebruiken. Daarnaast mag geanodiseerd aluminium in de oven en is het een ideaal materiaal om mee te bakken op hoge temperaturen. Lees verder »

Bron: www.fonq.nl
Gerelateerd aan Waar op letten pan kopen?