Waarom schift mijn gratin?
SOS geschift Schift de saus van je gratin? Dan kan 'lichte room' de oorzaak zijn. De lightroom uit de supermarkt bestaat uit volle room, aangelengd met melk (of water) en een dikkingsmiddel. Dat is een chemische verbinding die al eens durft te schiften als je ze verhit. Lees verder »
Bron: www.libelle-lekker.be
Hoe komt het dat mijn kaassaus schift?
Wanneer een kaassaus schift, ligt dat meestal aan de manier waarop de roux bereid is of waarop de roux en melk worden samengevoegd. Je moet er altijd voor zorgen dat een van de twee koud is en de andere warm. Lees verder »
Bron: dagelijksekost.een.be
Gerelateerd aan Waarom schift mijn gratin?
- Wat is een ander woord voor volwassene?
- Wat is een ander woord voor omslag?
- Hoe heet een per mail verzonden tijdschrift?
- Hoe hoog mag een drempel zijn?
- Wat kost het aanleggen van een verkeersdrempel?
- Waar moet een verkeersdrempel aan voldoen?
- Wie heeft voorrang bij een drempel?
- Hoe werkt een spaarloonregeling?