Wat is de gemiddelde marge van een sportkantine?
Bedrijfsresultaat kantines en catering In de grafiek onder ziet u dat het gemiddelde bedrijfsresultaat of netto marge van de branche kantines en catering tussen 2009 en 2020 is gedaald met 11.33% procentpunt naar -1.37%. Hierbij wordt in de branche kantines en catering gemiddeld een bruto marge van 62.3% behaald. Lees verder »
Wat is de gemiddelde marge in de horeca?
In de horeca is een brutowinstmarge van 70 procent gangbaar. Daarbij is de inslag 30 procent, en de totale verkoopprijs 100 procent. Dit is niet in steen gebeiteld, omdat de prijzen ook in evenwicht moeten zijn. Gasten verwachten bijvoorbeeld dat een voorgerecht goedkoper is dan een hoofdgerecht. Lees verder »
Wat is de gemiddelde omzet van een tuincentrum?
In Nederland bedroeg de gemiddelde omzet volgens CBS 1.568.000 EUR in 2000. In de VIZO-enquête werd gepeild naar het aandeel van de verschillende assortimentsonderdelen in de omzet. De verkoop van tuinartikelen heeft met 25 procent het grootste aandeel in de omzet van de tuincentra. Lees verder »
Wat is de gemiddelde omzet van een café?
Cafetaria's en snackbars zitten daar niet heel ver onder. Ze doen gemiddeld 3.500 euro. Gespecialiseerde koffiezaken zitten daar zo'n 200 euro per jaar boven. Fastfoodrestaurants draaien circa 5.000 euro per vierkante meter. Lees verder »
- Wat kost een biertje in een sportkantine?
- Is een sportkantine vrijgesteld van btw?
- Wanneer leegt PostNL de brievenbussen?
- Wanneer worden de oranje brievenbussen geleegd?
- Kan ik mijn post op maandag versturen met PostNL?
- Hoe maak je geld over van je spaarrekening naar je betaalrekening?
- Hoe lang duurt het voordat geld is overgemaakt naar een andere bank?
- Wat is de spaarrente op dit moment?