Hoeveel Botercreme nodig voor afsmeren?
Stevige botercrème. ( Kijk hoeveel je biscuit weegt en neem 80% van dat gewicht in botercrème. Dus voor elke 100 gram biscuit, neem je 80 gram botercrème. Verkruimel het biscuit en meng het met de botercrème met je mixer tot een mooi deeg. Zet dit een half uurtje in de koelkast, zodat het weer wat steviger wordt. Lees verder »
Hoeveel botercrème heb ik nodig?
Eén portie botercrème is voldoende voor het vullen en afsmeren van 1 taart van 20 cm of het decoreren van ca. 12 cupcakes. Lees verder »
Hoeveel botercrème voor 20 cm taart?
Benodigdheden tabel Lees verder »
Hoe dik laag botercrème?
Het hoeft niet een dikke laag te zijn, het is belangrijk dat er wel voldoende is zodat de marsepein of fondant niet in aanraking komt met de vullingen. Als de taart helemaal afgesmeerd is kun je hierna de taart gaan bekleden. Lees verder »