Is gans lekker om te eten?
Ganzenvlees is heerlijk, puur en mager vlees uit de vrije natuur. Ze maken veel vlieguren en dat zorgt ervoor dat er weinig vet aan het vlees zit. Lees verder »
Is ganzenvlees lekker?
"Een jonge gans kun je als biefstuk bakken, dan heeft het echt de smaak van een runderbiefstuk met een lichte leversmaak. Het is ontzettend mager en lekker vlees, maar nog onbekend bij mensen." Lees verder »
Waarom worden ganzen niet gegeten?
Helaas is ganzenvlees niet populair in Nederland. Vooral omdat weinig mensen ganzenvlees kennen en het dus niet eten. En dat is zonde, want het is oerlekker. En het is eerlijk vlees uit de vrije natuur. Lees verder »
Hoe smaakt ganzenvlees?
Het vlees van de wilde gans is volgens Van Dilst op het oog te vergelijken met biefstuk. "Het is rood vlees en lijkt op biefstuk, maar smaakt toch echt anders. Het heeft die stevige wildsmaak, bovendien is het mager vlees." Lees verder »
Is gans eetbaar?
Ganzen worden met of zonder vulling gebraden, gesmoord, gekookt of in koude gerechten verwerkt. Men kan zich voor gans baseren op de bereidingswijzen van kalkoen. Ganzeneieren zijn eetbaar, maar hebben wel een hoger cholesterolgehalte. Lees verder »
- Welke appels mogen niet voor appeltaart?
- Wat zijn de ingrediënten die je nodig hebt om appeltaart te maken?
- Kan ik appeltaart bakken met een heteluchtoven?
- Kan ik het deeg voor appeltaart van tevoren maken?
- Waarom schreef Da Vinci in Spiegelbeeld?
- Wie waren de eerste verlichte denkers?
- Wat heeft Leonardo da Vinci gedaan?
- Waarom is Leonardo da Vinci zo belangrijk voor de wetenschap?