Heb je in Spanje een vignet nodig?

In Spanje betaal je op de meeste autosnelwegen tol. Er is geen vignet, dus net als in Frankrijk betaal je ter plekke aan de tolhuisjes. Dat kan contant of met kredietkaart. Sommige tolhuisjes nemen ook een gewone Belgische bankkaart aan (je herkent ze aan het Maestro-logo) of creditcard, maar niet allemaal. Lees verder »

Bron: www.vroom.be

Is een milieusticker verplicht in Spanje?

Conclusie: u heeft geen milieusticker nodig in Spanje. Maar let goed op de borden die aangeven dat u een milieuzone inrijdt. Meer informatie over de Spaanse milieuzones kunt u lezen op onze landeninformati. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Wat nodig voor Spanje met auto?

Als je met de auto naar Spanje reist dien je altijd een geldig legitimatiebewijs of paspoort bij te hebben, wat overigens natuurlijk altijd zo is ongeacht het vervoersmiddel dat je gebruikt. Daarnaast zijn uiteraard je rijbewijs en kentekenbewijs verplicht. Lees verder »

Hoe weet ik of ik een milieusticker nodig heb?

Over het algemeen ontvangen voertuigen met een datum eerste toelating (Bouwjaar) van na 31 december 2000 en vóór 1 januari 2006 een gele milieusticker. Leverde de fabrikant echter al in deze periode het voertuig af met een motor in emissieklasse Euro-4, dan ontvangt het voertuig een groene milieusticker. Lees verder »

Bron: www.tuv.nl
Gerelateerd aan Heb je in Spanje een vignet nodig?