Heb je QR-code nodig voor Mcdonalds?

Fastfoodketens als McDonald's en FEBO zijn vastbesloten om zich aan de nieuwe coronaregels te houden die zaterdag ingaan. Bezoekers die binnen iets komen eten of drinken moeten dus een geldig coronatoegangsbewijs via de QR-code laten zien. Lees verder »

Bron: dvhn.nl

Heeft McDonalds QR-code?

Je kunt je punten inwisselen door de Reward in de App te activeren en bij de kassa of kiosk de QR code te scannen of door in de McDrive de QR code te scannen, dan wel de alfanumerieke code voor te lezen aan het crewlid dat jouw bestelling opneemt, wanneer het scannen van de QR code niet werkt. Lees verder »

Kan je bij de MC naar binnen?

Dan kom je bij een speciale balie met een McDonald's medewerker achter een schermpje met plexiglas. De medewerker legt de route in het restaurant uit, voordat de klanten naar binnen gaan. Daarna kunnen gasten hun bestelling plaatsen op een groot touchscreen bij de bestelkiosk. Lees verder »

Hoe krijg je McDonalds coupons?

Een download link kun je vinden via de website van McDonalds of je kunt de app direct downloaden in de App Store of Google play. Maak vervolgens een account aan of meld je aan als je al een account hebt. Kies vervolgens voor “Coupons” in het menu aan de linkerkant van je scherm. Lees verder »

Gerelateerd aan Heb je QR-code nodig voor Mcdonalds?