Hoe duur is een motor?

Aanschaf motor De meeste mensen geven gemiddeld rond € 10.000,- uit aan een nieuwe motor. Een nieuwe motor van een populair merk begint rond € 7.000,- voor een mooi instapmodel en kan oplopen tot € 30.000,- voor de meest luxe motoren met álle toeters en belle. Lees verder »

Bron: www.fbto.nl

Wat kost een motor in de belasting?

Over de motorrijtuigenbelasting (MRB) voor motoren kunnen we kort zijn. Deze is ongeveer € 30 per kwartaal, wat een paar euro kan schelen afhankelijk van de provincie. Lees verder »

Wat kost een beginners motor?

De grootste kostenpost als je begint met motorrijden, is meestal de motor. De nieuwprijzen voor motoren lopen van ca. € 5.000 tot € 30.000 en meer als je dat wilt. Over het algemeen kun je zeggen, hoe groter de cilinderinhoud/vermogen, hoe duurder de motor is. Lees verder »

Hoeveel kost een moto?

Bij de aankoop van een motorfiets hebben aspirant-motorrijders de keuze om nieuw of gebruikt te kopen. Wat voor jou het beste is, heeft te maken met smaak en budget. Als voor jou de nieuwste Kawasaki de gedroomde motor is, zul je die niet tweedehands kunnen kopen. Een nieuwe motorfiets kost al snel € 1. Lees verder »

Bron: motoshare.eu

Wat is goedkoper auto of motor?

Als vervoermiddel is een motor meestal goedkoper dan een auto. De kosten van een motor zijn over het algemeen veel lager dan die van een auto. Natuurlijk zijn er andere situaties te bedenken, zoals wanneer je 50.000 kilometer met een auto op diesel rijdt. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe duur is een motor?