Hoe eet je banketstaaf?
In onderstaand recept top ik de staaf af met amandelschaafsel. Maar 'je kan m natuurlijk ook versieren met vruchtjes en gekonfijte sinaasappelschilletjes of kaal afbakken en vlak voor het serveren bestrooien met poedersuiker. Net wat je zelf het lekkerst vindt. Lees verder »
Hoe maak ik een banketstaaf warm?
Wij raden aan om de oven voor te verwarmen op 175 °Celsius. Plaats de banketletter zo'n 5 tot 10 minuten op een bakplaat om deze lauw tot warm te serveren. De smaak van amandelspijs komt zo het beste tot zijn recht. Lees verder »
Wat is een banketstaaf?
Banketstaaf (gebak) of Boterletter, een soort gebak bestaande uit spijs en bladerdeeg. Een bijnaam voor het dubbeldeksinterregiomaterieel, een treintype van de Nederlandse Spoorwegen. Lees verder »
Hoe lang kan je een banketstaaf bewaren?
Wanneer droog en koel bewaard blijft is de houdbaarheid 7-8 weken. De RB Banketstaaf is stevig verpakt in een doorzichtige zogeheten transparante flowpack. Lees verder »
Kun je amandelstaaf invriezen?
Je kunt een banketstaaf prima ingepakt in folie invriezen. Verwarm voor het serveren nog 10 minuten in een voorverwarmde ove. Lees verder »