Hoe gebruik je Trassie Trafasie?

Trassie Trafasie is een alles-in-1 smaakmaker bereidt volgens een geheim familierecept; het is een essentiële smaakmaker in de Oosterse keuken voor de bereiding van nagenoeg alle vlees-, rijst-, pasta-, groenten- en eiergerechten. 1 - 2 theelepels per 500 gram vlees, rijst, vis of pasta tijdens het wokken toevoegen. Lees verder »

Hoe gebruik je trassi?

Trassie kun je gebruiken om je gerechten op smaak te brengen. Je hebt maar een heel klein beetje trassie nodig om een gerecht op smaak te brengen. Het zorgt voor een typische Oosterse smaak. In veel Oosterse gerechten wordt de trassie gefruit met ui, sambal en kruiden aan het begin van de bereiding van het gerecht. Lees verder »

Hoe lang kan je trassi bewaren?

Zoals wel vaker het geval is bij gefermenteerde producten is trassi ontzettend lang houdbaar. Kijk altijd op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum. Na opening is het vaak nog zo'n zes maanden houdbaar, mits je het in een afgesloten verpakking in de koelkast bewaard. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe gebruik je Trassie Trafasie?