Hoe kan je weten of je migraine hebt?

De pijn is bonzend, meestal aan één kant van het hoofd. Vaak is er ook sprake van misselijkheid en overgeven. Kort voor de aanval zijn soms schitteringen, flitsen of golvende beelden zien. Migraine wordt behandeld met medicijnen. Lees verder »

Kun je je laten testen op migraine?

Met deze migrainetest willen we je helpen je hoofdpijn beter te herkennen en als gevolg daarvan uiteindelijk ook beter te behandelen. Aan de hand van een individuele beschrijving van je klachten kan een op jou toegespitste, effectieve therapie bepaald worden. Lees verder »

Hoe ervaar je migraine?

Een vlek die voor je ogen danst, gevolgd door een bonzende pijn en misselijkheid die je uren of zelfs dagen lamleggen. Oftewel: migraine. Naar schatting hebben 2 miljoen Nederlanders er last van en ervaren per dag zo'n 70.000 mensen een aanval. Lees verder »

Bron: nos.nl

Heb ik migraine man?

Bij migraine krijgt u aanvallen van heftige hoofdpijn. De hoofdpijn is vaak bonzend en zit meestal aan 1 kant. Een aanval begint soms met een aura: u ziet bijvoorbeeld vlekken of voelt tintelingen in uw gezicht of in 1 hand. Neem rust als u merkt dat een aanval begint. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe kan je weten of je migraine hebt?