Hoe koop je een treinkaartje op het station?

U herkent de NS-kaartautomaat aan het blauwe bord met het NS-logo erop. Het ticket dat u aanschaft is een papieren kaartje met een chip en is geldig bij alle treinvervoerders. Met dit treinkaartje checkt u in en uit bij de poortjes en hoeft u geen saldo te laden. Lees verder »

Kun je nog een treinkaartje kopen op het station?

Op ieder station staat ten minste 1 zo'n automaat. Op deze automaat zijn alle functies beschikbaar: Los kaartje (eenmalige chipkaart) kopen. Een anonieme OV-chipkaart kopen. Lees verder »

Bron: www.ns.nl

Hoe werkt een kaartjesautomaat van NS?

NS-kaartautomaat De kaartautomaat geeft stap voor stap aan wat je moet doen. Je betaalt bij de NS-kaartautomaat met je pinpas of creditcard (V PAY, Maestro, Mastercard, Visa en American Express). Voor betalingen met creditcard is een pincode vereist. Bij sommige automaten kun je ook met muntgeld betalen. Lees verder »

Bron: www.ns.nl

Kun je met de trein zonder OV-chipkaart?

Het is nog steeds mogelijk om zonder ov-chipkaart met de trein te reizen. Sterker nog, als je zeer incidenteel met de trein gaat, is het e-ticket vaak veel aantrekkelijker dan de ov-chipkaart. Via onze prijsvergelijker ontdekt je het beste treinkaartje. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe koop je een treinkaartje op het station?