Hoe krijg ik het groen van mijn klinkers?

Voeg wat groene zeep in warm water en verdeel dit over het terras. Ga vervolgens met een goede borstel of bezem te werk om de tegels schoon te schrobben. Spoel het oppervlak naderhand schoon met veel water. Wat ook mogelijk is het water van gekookte aardappelen te gebruiken. Lees verder »

Hoe verwijder je groene aanslag op klinkers?

Na het grondig vegen van terras of oprit moet de volledige bestrating goed geschrobd worden met een mengsel van 50% azijn en 50% water. Daarna laten we alles gewoon drogen, bij voorkeur in de zon zodat de azijn goed kan trekken. In de weken volgend op de behandeling zullen groene aanslag en mos langzaam verdwijnen. Lees verder »

Wat is het beste middel tegen groene aanslag?

Groene aanslag verwijderen met groene zeep is een verantwoorde keuze. Groene aanslag verwijderen met groene zeep is een verantwoorde keuze. Groene zeep is biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Lees verder »

Is azijn goed voor groene aanslag?

Veel mensen gebruiken azijn tegen onkruid of groene aanslag op hun terras of oprit, maar dit is niet toegestaan. Het gebruik van azijn tegen onkruid en groene aanslag kan een risico vormen voor mens en milieu. Lees verder »

Bron: www.rivm.nl

Welke periode groene aanslag verwijderen?

Wanneer kunt u het beste groene aanslag verwijderen? Doordat groene aanslag minder goed tegen zon en warmte kan, is het voorjaar het uitgelezen moment om de groene aanslag te verwijderen. Juist als de dagen mooier en warmer worden, wilt u natuurlijk genieten van een mooi, schoon terras. Maar let wel op wat u doet. Lees verder »

Bron: hg.eu
Gerelateerd aan Hoe krijg ik het groen van mijn klinkers?