Hoe krijg je NLZIET op je tv?

Gebruik onze app of bijvoorbeeld Chromecast om te kijken op je tv. De NLZIET app is beschikbaar voor Android TV devices met Android-versie 5.1 en hoger. Wij ondersteunen onder andere Philips en Sony Smart TV's met Android TV en de Nvidia Shield. Kijk live, terug en vooruit op je Apple TV 4 en Apple TV 4K!12 mei 2022 Lees verder »

Hoe kan ik NLZIET op mijn tv?

- Ga naar de Google Play Store op je Sony/Philips smart tv of Android TV box, bijvoorbeeld Nvidia Shield en Xiaomi MiBox. - Zoek de NLZIET app via de zoekbalk. - Download de NLZIET app. Lees verder »

Welke tv ondersteunt NLZIET?

De NLZIET-app is beschikbaar op toestellen van Samsung, LG, Philips, Hisense en op Panasonic smart tv's. Je kunt de NLZIET-app installeren op Samsung en LG smart tv's vanaf 2012 en op Panasonic en Philips Smart tv's vanaf modeljaar 2014. Ook Voor Sony smart tv's met Android TV is een NLZIET app beschikbaar. Lees verder »

Hoe krijg ik de kijk app op mijn tv?

Hoe krijg ik de kijk app op tv? Android TV: Download de NLZIET-app uit de Play Store. De NLZIET-app is beschikbaar voor Android TV (softwareversie 5.1 of hoger). Chromecast: Via de NLZIET-app op jouw tablet of smartphone kun je programma's op de televisie afspelen met een Chromecast. Lees verder »

Hoe NLZIET kijken?

Kijk NLZIET op verschillende apparaten! Jij bepaalt op welk scherm je het liefst programma's kijkt. Je kunt de NLZIET-app uit de App Store downloaden op een Apple toestel of via de Play Store als je gebruikmaakt van Android. Download de app van NLZIET via Play Store of App Store en stream direct naar jouw apparaat. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe krijg je NLZIET op je tv?