Hoe kun je Netflix kijken zonder te betalen?

Ga in je browser naar https://www.netflix.com/nl/watch-free. Scroll door het aanbod films en series. Maak je keuze en klik op 'Nu kijken'30 okt. Lees verder »

Bron: halloroos.nl

Hoe kijk je Netflix zonder account?

Om je kennis te laten maken met het video-aanbod van Netflix kun je de dienst gratis uitproberen. Hier heb je zelfs geen account voor nodig en werkt volledig gratis via de website netflix.com/watch-fr. Lees verder »

Kan je 1 maand gratis Netflix?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Je kunt je registreren en gebruikmaken van alles wat Netflix biedt. Lees verder »

Hoelang kun je Netflix gratis kijken?

Je kan dertig dagen lang gratis alle series en films bekijken. De proefmaand staat gelijk aan een korting van €7,99, de prijs van het goedkoopste abonnement. Registreer je in een paar simpele stappen op Netflix.com en je krijgt gratis toegang tot alle mogelijkheden van de streamingdienst. Lees verder »

Hoe kan je zonder wifi Netflix kijken?

Netflix kijken zonder internet? In de Netflix app heb je ook de mogelijkheid om films en series “in-app” te downloaden en ze vervolgens zonder internet te kunnen bekijken. Om films en series offline te kunnen bekijken moet je die uiteraard eerst downloaden (met internet). Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe kun je Netflix kijken zonder te betalen?