Hoelang kun je uit huis worden geplaatst?
Uithuisplaatsing mag maximaal 12 maanden duren en is meestal gekoppeld aan de duur van de ondertoezichtstelling. Verlenging is mogelijk. Lees verder »
Hoe lang mag een uithuisplaatsing duren?
Uithuisplaatsing mag maximaal 12 maanden duren en is meestal gekoppeld aan de duur van de ondertoezichtstelling. Verlenging is mogelijk. Lees verder »
Kan je zomaar uit huis geplaatst worden?
Vrijwillige of gedwongen uithuisplaatsing Een kind kan uit huis worden geplaatst als: het kind wordt verwaarloosd of mishandeld. de ouders te ziek zijn om het kind te verzorgen. er vaak ruzie is tussen ouder(s). Lees verder »
Hoe lang duurt een crisisplaatsing?
De crisishulpverlening duurt maximaal vier weken. Daarna moet opnieuw gekeken worden of er nog meer of andere hulp nodig is. Het is belangrijk dat u aangeeft wat u van de hulp verwacht. Lees verder »
Wat gebeurt er na uithuisplaatsing?
Voor een vrijwillige uithuisplaatsing moet de gemeente een zogeheten verleningsbeschikking afgeven. Bij een gedwongen uithuisplaatsing beslist de kinderrechter dat het beter is dat het kind, tijdelijk, ergens anders woont. Het kind wordt onder toezicht gesteld en de rechter spreekt een machtiging uithuisplaatsing uit. Lees verder »
- Wat is een pakketverzekering?
- Heeft Centraal Beheer pakketkorting?
- Hoeveel pakketkorting Interpolis?
- Wat is een bestuursadviseur?
- Hoe word je bestuursadviseur?
- Welke vaccinaties zitten in het Rijksvaccinatieprogramma?
- Hoe kan ik weten welke vaccinaties ik heb gehad?
- Welke vaccinaties moet je herhalen?