Hoeveel betaal je per kilometer?

ANWB heeft een berekening vrijgegeven, welke aangeeft dat een kleine auto gemiddeld €0,31 kost per gereden KM, een kleine middenklasser €0,43 en een normale middenklas auto €0,49. Lees verder »

Hoe bereken je kosten per kilometer?

Deel het totaalbedrag door het aantal te verwachten kilometers in de periode waarin je de auto verwacht te hebben en je hebt een prijs per kilometer (ongeveer, want er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen, een reservepotje aanleggen voor de auto is dan ook zeker op zijn plaats). Lees verder »

Wat is de kilometervergoeding 2021?

Een redelijke vergoeding per kilometer is op dit moment rond de 30 cent. Dit dekt gemiddeld de variabele kosten en een vergoeding voor casco verzekering. Lees verder »

Wat kost 1 km rijden 2022?

Wat is een redelijke kilometervergoeding 2022? Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een redelijke kilometervergoeding anno 2022 op 39 cent ligt. Daarmee dek je niet alleen de benzinekosten, maar ook de (WA + Casco) verzekering, onderhoud en allerhande belastingen. Lees verder »

Hoeveel cent betaal je per km?

Werkgevers mogen 19 cent per kilometer belastingvrij aan hun werknemers betalen als vergoeding voor iedere km die zij reizen om naar hun werk te komen. Dat bedrag is sinds 2006 niet meer veranderd. De 19 cent is bij lange na niet genoeg, zegt Jan van Delft, voorzitter van de belangenvereniging. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoeveel betaal je per kilometer?