Hoeveel Ferrari modellen zijn er?

Ferrari is begonnen in 1947 en het hoofdkantoor bevindt zich vandaag in Maranello, Italië. Ferrari heeft momenteel 32 modellen verdeeld in 23 series in productie van de 488 tot de LaFerrari. Lees verder »

Hoeveel Ferrari's zijn er?

Hoeveel Ferrari's zijn er in Nederland? Het wagenpark van Ferrari in Nederland is groter dan we kunnen achterhalen, want niet alle auto's van het merk met het steigerende paard staat geregistreerd. In totaal hebben 2.867 auto's een Nederlands kenteken. Lees verder »

Welke modellen heeft Ferrari?

De modellen Lees verder »

Hoeveel Ferrari's worden er per jaar gemaakt?

Petjes. Het Italiaanse merk kiest ervoor om minder dan 10.000 auto's per jaar te bouwen om de merkexclusiviteit te waarborgen en te ontsnappen aan bepaalde uitstootregels. Ferrari werkt aan een SUV en aan een elektrisch model. Lees verder »

Bron: www.ad.nl

Hoeveel autos verkoopt Ferrari?

Voorbij de 10.000-grens Ferrari schrijft voornamelijk zwarte cijfers over 2019. Het aantal verkochte auto's steeg met 880 naar 10.131 stuks en dat is een nieuwe mijlpaal voor het merk. Vooral de auto's met een V8 zijn in trek; daar verkocht Ferrari er 11,2 procent meer van dan een jaar eerder. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoeveel Ferrari modellen zijn er?