Is de PS5 nog ergens te koop?

De PS5 is op dit moment bij vrijwel alle retailers uitverkocht. De afgelopen weken zijn er wel webshops geweest waar de nieuwe console van Sony heel even te koop was. Het is op dit moment niet zeker of er webshops zijn die binnenkort weer PS5's op voorraad hebben, maar houd de pagina's zeker in de gaten. Lees verder »

Waarom is de PS5 niet te verkrijgen?

De belangrijkste – en eerste – oorzaak is de pandemie. Door die pandemie hebben we namelijk te maken met een enorm chiptekort. Chipfabrieken moesten de afgelopen jaren steeds dicht, omdat er besmettingen waren of omdat ze in China zaten, waar een algehele lockdown is geweest. Lees verder »

Bron: numrush.nl

Kan je nog een PlayStation 5 kopen?

Nog altijd lastig beschikbaar De PlayStation 5 is al enige tijd uit, maar is bij veel winkels uitverkocht. Hieronder vind je alle winkels waar je een PS5 kunt kopen, met bijbehorende prijzen. Dit bericht wordt bijgewerkt met de laatste informatie. De PlayStation Digital Edition heeft een adviesprijs van 399,99 euro. Lees verder »

Bron: gamer.nl

Waar kan ik de PlayStation 5 pre orderen?

Winkels als Mediamarkt, Nedgames, Bol.com, Coolblue, Gamemania hebben een zogenaamde pre-order. Je reserveert de PS5 en denkt dat je hem krijgt. Lees verder »

Hoeveel PlayStation 5 zijn er al verkocht?

Sony heeft laten weten dat zij in Q3 van 2021 3.9 miljoen PlayStation 5-modellen hebben verkocht. Dit zijn er minder dan het jaar daarvoor, toen waren dat er 4.5 miljoen. De reden dat het aantal daalt heeft te maken met het aanhoudende chiptekort. Lees verder »

Bron: www.xgn.nl
Gerelateerd aan Is de PS5 nog ergens te koop?