Is GeForce Now gratis?

Iedereen kan zich nu aanmelden voor de dienst. Er is een gratis variant met speelsessies van maximaal een uur en bij de betaalde variant, die tijdelijk 5,49 euro per maand kost, is dat zes uur. De gratis versie van GeForce NOW biedt speelsessies van maximaal een uur, maar het aantal sessies is onbeperkt. Lees verder »

Bron: tweakers.net

Hoe duur is GeForce now?

Nvidia introduceert in december een RTX 3080-abonnement voor GeForce Now. Met het nieuwe abonnement krijgen spelers een virtuele game-pc met de grafische rekenkracht van een Nvidia RTX 3080 tot hun beschikking. Het abo kost 100 euro per zes maanden. Lees verder »

Bron: tweakers.net

Hoe verwijder je een Nvidia account?

  • Selecteer op het startscherm van SHIELD TV Instellingen .
  • Selecteer onder 'Accounts' het e-mailadres van uw Google-account.
  • Selecteer Account verwijderen .
  • Selecteer OK. Uw account wordt verwijderd.
  • Lees verder »

Wat is Gfn donderdag?

Iedereen is een pc-gamer deze GFN Donderdag GeForce NOW is jouw toegangspoort tot pc-gaming. Met de kracht van NVIDIA GeForce-GPU's in de cloud, kan elke gamer titels streamen van de beste digitale gamewinkels - zelfs op hardware met weinig vermogen. Stap deze GFN Donderdag over naar pc-gaming en maak je klaar…27 mei 2022 Lees verder »

Wat doet Nvidia?

NVIDIA is een producent van computerhardware, voornamelijk op het gebied van videokaarten en chipsets voor moederborden voor AMD- en Intel-processors en voor mobiele apparaten. Lees verder »

Gerelateerd aan Is GeForce Now gratis?