Is het verstandig om op vakantie te gaan naar Portugal?

Portugal is een behoorlijk veilig land. Zeker buiten de grote steden (Porto en Lissabon) is er weinig criminaliteit. In die grote steden zijn het vooral de zakkenrollers, waar u als toerist erg alert op moet zijn. Lees verder »

Heb je een negatieve test nodig voor Portugal?

Heenreis naar Portugal Alle passagiers, zowel staatsburgers als buitenlanders van 12 jaar of ouder, moeten een vaccinatie-, herstel- of testbewijs laten zien. Dit kan met een EU COVID-certificaat (DCC). Lees verder »

Is reizen naar Portugal verantwoord?

Actuele informatie Portugal Goed nieuws! Het vasteland van Portugal en de eilanden Madeira en de Azoren staan op groen. Dit betekent dat je op vakantie kunt naar het zonnige Portugal! Om het land in te reizen laat je een vaccinatie- herstel of testbewijs zien. Lees verder »

Hoe is Portugal als vakantieland?

Portugal is enorm geliefd als vakantieland. En terecht. In Portugal is heel veel moois te zien: de sprookjespaleizen in Sintra, Lissabon met haar romantische wijken, de sneeuwwitte dorpjes in de Alentejo, de duizelingwekkende ravijnen in de Serra da Estrela en natuurlijk de prachtige stranden van de Algarve. Lees verder »

Is Faro veilig?

Veiligheid in Portugal Portugal heeft geen bijzondere veiligheidsrisico's. De situatie is vergelijkbaar met wat je in Nederland bent gewend. In de grotere steden, zoals de hoofdstad Lissabon, Porto en in de Algarve zijn wel zakkenrollers actief. Lees verder »

Gerelateerd aan Is het verstandig om op vakantie te gaan naar Portugal?