Is laseren slecht voor je?
Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harse. Lees verder »
Is laseren definitief?
Het verwijderen van haartjes met een laser is effectief, maar niet definitief. Net als met scheren, harsen of epileren groeien haartjes na verloop van tijd weer terug. Bij laser ontharen duurt dat echter veel langer. Met een laserbehandeling worden haarzakjes verhi. Lees verder »
Hoe effectief is laseren?
Laserontharen voor een gladde huid We gaan uit van 80% tot 90% vermindering in haargroei. Dit is nog altijd meer dan er met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Lees verder »
Wat gebeurd er na laseren?
Na elke behandeling is er resultaat te zien. De haren worden dunner en de dichtheid wordt kleiner. Hierdoor voelen bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn of benen veel minder stoppelig aan. De haren vallen na 2-3 weken uit en dit is dus heel handig wanneer er voor een vakantie een behandeling wordt uitgevoerd. Lees verder »
Hoe vaak moet je laseren?
Het aantal laserbehandelingen varieert per persoon, maar u dient rekening te houden met gemiddeld 6 tot 8 behandelingen om het lichaamshaar te verwijderen. Na een eerste behandeling worden enkel de actieve haren verwijderd en zullen de reeds nog inactieve haren in de vervolgbehandelingen worden vernietigd. Lees verder »