Is NPO Start plus gratis?

NPO Plus is de extra on demand service van de NPO, aanvullend op het gratis NPO Start. Voor €2,95 per maand kun je alle NPO-programma's - ook (buitenlandse) series, documentaires en films - tot een jaar terugkijken, zonder reclame en in HD-kwaliteit. Lees verder »

Is NPO Start gratis?

NPO Start, het oude Uitzending Gemist, is helemaal gratis. Daar zijn alle programma's, die op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zijn uitgezonden, minstens een week lang terug te kijken. Ook kun je hier gratis de livestreams van NPO 1, NPO 2, NPO 3, en de extra kanalen bekijken. Lees verder »

Hoe betaal ik NPO Start plus?

NPO Plus account aanmaken. Het is op npostart.nl mogelijk om NPO Plus account aan te maken. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om voor €2,95 euro per maand o.a. programma's langer terug te kijken, in HD kwaliteit en zonder reclame. Lees verder »

Kun je NPO Start plus op tv kijken?

Het is mogelijk om NPO Start en NPO Plus te bekijken op je televisie. Dit kan wanneer je beschikt over een Smart TV, Apple TV, Chromecast of Android TV. In alle tv-apps van NPO Start kun je de livestreams vinden van onze tv- en radiozenders, maar ook programma's terugkijken. Lees verder »

Waarom moet ik betalen voor NPO Plus?

Beide veelgebruikte on demand-platforms van de Publieke Omroep zijn en blijven te vinden in één oranje NPO-app, maar het verschil wordt voor de gebruiker direct duidelijk: NPO Start is gratis, live-tv en terugkijken, bij NPO Plus kun je complete series 'bingen', vooruitkijken en is reclamevrij. Lees verder »

Bron: pers.npo.nl
Gerelateerd aan Is NPO Start plus gratis?