Is Red Bull schadelijk voor de gezondheid?

nieuws Het Voedingscentrum Nederland ziet geen reden om het drinken van Red Bull af te raden. De hoeveelheid cafeïne in een blikje van het energiedrankje is niet schadelijk voor de gezondheid. Lees verder »

Hoe slecht is Red Bull voor je lichaam?

Een blikje van 250 ml bevat 80 milligram cafeïne - dat is nog ruim binnen de maximum aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 400 milligram. Wel bevat het enorm veel suiker en calorieën. Samen met cafeïne kan dat leiden tot angsten, maagpijn, uitdroging en een verhoogde hartsl. Lees verder »

Wat gebeurt er als je elke dag Red Bull drinkt?

De energiedrankjes zijn vanwege de cafeïne en de suiker dus zeer verslavend, en wanneer men dagelijks red bull drinkt, krijgt men 12 tot 14 uur na het drinken van het laatste blikje afkickverschijnselen, zoals hoofdpijn, obstipatie en prikkelbaarheid. Lees verder »

Bron: inhuren.com

Wat is slechter Red Bull of koffie?

Uit studies blijkt duidelijk dat het drinken van koffie beter is voor de gezondheid dan het drinken van suikerhoudende dranken zoals Red Bull. Lees verder »

Hoeveel Red Bull mag je drinken per dag?

Maximaal 1 blikje energiedrank van 250 ml per dag voor kinderen tussen de 13 en de 18 jaar. Maximaal 2 blikjes van 250 ml per dag voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Red Bull schadelijk voor de gezondheid?