Is Thailand weer open voor toeristen?

Thailand laat vanaf vandaag na achttien maanden vol beperkingen weer reizigers toe uit 63 landen, waaronder Nederland en België. Daarvoor gelden een aantal regels. Reizigers moeten volledig gevaccineerd zijn en worden bij aankomst op het vliegveld getest op corona, voordat ze zich vrij door het land mogen begeve. Lees verder »

Wat is sandbox Thailand?

Bij het Sandbox program moet je voor 7 dagen een hotel boeken in in het Sandbox gebied blijven. Na 7 dagen en een tweede negatieve PCR-test, mag je overal gaan en staan. Ik heb al een Thailand Pass aangevraagd voor de Sandbox. Lees verder »

Wat is de beste tijd om naar Thailand te gaan?

De beste tijd om Thailand te bezoeken is tijdens het koele en droge seizoen tussen november en begin april, wanneer de temperatuur varieert van 29°C tot 34°C. Het klimaat varieert echter door het hele land en u kunt er prima het hele jaar door terecht. Lees verder »

Bron: www.nrv.nl

Hoe veilig is Bangkok?

Over het algemeen is Thailand een veilig land, zowel voor de lokale bevolking als voor toeristen. Je kunt er zeker van zijn dat het in Bangkok en de rest van het land over het algemeen veilig is omdat criminaliteit hier lager ligt dan gemiddeld. Lees verder »

Bron: tix.nl

Hoe kom ik aan een Thailand pas?

Het aanvragen van de Thailand Pass kan via: https://tp.consular.go.th. De site is overzichtelijk en er wordt overal duidelijk aangegeven welke informatie gewenst is. Bij het starten van de aanvraag wordt er onderscheid gemaakt tussen gevaccineerde en ongevaccineerde reizigers. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Thailand weer open voor toeristen?