Kan er kokend water in een kruik?
Geen kokend water Zij raden daarom af deze te vullen met te heet water. Bij kokend water ontstaat er waterdamp. Hierdoor kunnen er scheurtjes in het rubber ontstaan waardoor er lekkage optreedt. Ook kan het zo heet worden dat u alleen al brandwonden kan oplopen door de kruik tegen u aan te leggen. Lees verder »
Hoe warm mag het water in een kruik?
Pak de kruik nooit met blote handen vast in verband met de kans op verbranden. Volgens de landelijke richtlijnen voor het vullen van de kruik, vult men de kruik met water met een temperatuur tussen de 60°C en 100°C, alleen in de kraamtijd wordt er kokend water gebruikt. Lees verder »
Waarmee vul je een kruik?
Vul de heetwaterkruik als volgt: plaats de kruik in de gootsteen en vul hem volledig met heet kraanwater. Gebruik alleen kokend water als de arts, verloskundige of kraamverzorgende dit nodig vindt. Pak vervolgens de kruik vast met een doek en draai de dop erop. Lees verder »
Waarom kruik helemaal vullen?
Het bedrijf waarschuwt dat de kruik kan knappen als er kokend heet water in wordt gedaan, waardoor brandwonden kunnen ontstaan. Lees verder »
- Is een warme kruik goed?
- Wat is een basis industrie?
- Wat is het verschil tussen de verwerkende industrie en de basisindustrie?
- Wat is de beste omschrijving voor zware industrie?
- Wat kan je worden als je rechten studeerd?
- Waar komen rechten studenten terecht?
- Wat is een shopper tas?
- Waar kan ik een shopper kopen?