Kan ik zonder afspraak naar museum?

Er zijn geen extra coronamaatregelen meer nodig voor een bezoek aan het museum, maar blijf wel de adviezen tegen verspreiding van corona volgen. Ook als je gevaccineerd bent of corona hebt gehad. Boek vooraf een ticket met starttijd online. 1,5 meter afstand houden is niet meer nodig, maar geef elkaar wel de ruimte. Lees verder »

Is reserveren museum verplicht?

Een tijdslot reserveren is niet meer verplicht. Een deel van de musea vraagt je nog wel voor je bezoek te reserveren. Check voor je museumbezoek de website van het museum voor de laatste informatie. Lees verder »

Wat kost entree Hermitage?

Hier vind je toegangsprijzen en verschillende kortingen en kortingscodes voor toegang tot Hermitage Amsterdam in Amsterdam....Ticketprijzen & kortingen. Lees verder »

Hoe bezoek je een museum?

ogen naar het museum kijken om zo hun eigen gedrag te overwegen. Want het kan ook anders, is de belangrijkste boodschap. Het kunstmuseum hoeft geen plek te zijn waar je stil, passief, verveeld of met vraagtekens hoeft rond te lopen. Het museum kan een plek zijn waar je verwonderd vragen kan stellen. Lees verder »

Gerelateerd aan Kan ik zonder afspraak naar museum?