Kan je gratis tv kijken?

Via de ether gratis naar NPO 1, 2 en 3 en een regionale zender kijken kan met DVB-T2. Dat is een signaal dat via zendmasten wordt verstuurd. Je moet hiervoor wel een antenne (vanaf zo'n 10 euro te koop) en een ontvanger hebben. Moderne tv's hebben zo'n ontvanger ingebouwd en kunnen het signaal oppikken. Lees verder »

Hoe kan ik gratis televisie kijken?

Je kunt gratis digitaal tv-kijken zonder abonnement. Dan kijk je op kabel tv gratis naar NPO 1, NPO 2, NPO 3 en alle regionale zenders. Maar er zijn ook manieren om zonder coax-kabel tv te kijken. Lees verder »

Welke tv zenders zijn gratis?

In Nederland zijn de drie landelijke kanalen van publieke omroep NPO – NPO 1, NPO 2 en NPO 3 – ongecodeerd en dus gratis digitaal via de ether te bekijken. Dit geldt ook voor de regionale tv-zender van de provincie waar men kijkt alsmede de regionale tv-zender van een aangrenzende provinci. Lees verder »

Hoe tv kijken zonder tv abonnement?

Wilt u op de televisie kijken? Dan heeft u naast uw toestel een digitale antenne en een DVB-T2 ontvanger nodig. De meeste nieuwe televisies hebben deze ontvanger. U hoeft voor de programma's van de publieke omroep geen abonnement af te sluiten. Lees verder »

Wat is de goedkoopste manier om tv te kijken?

NLZIET is een app om live en on-demand de programma's van de publieke omroep, RTL en Talpa te kijken. Dit kost € 7,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Zo kun je goedkoop tv-kijken zonder dat je ergens aan vastzit. Met de app van NLZIET kijk je tv op je telefoon, tablet of laptop. Lees verder »

Gerelateerd aan Kan je gratis tv kijken?