Kan je je bankrekening delen?
Ja. Wanneer je een gezamenlijke rekening opent, heb je een betaalrekening voor 2 rekeninghouders. Jullie hebben dezelfde rechten en plichten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld allebei geld van deze rekening opnemen. Lees verder »
Kan je een bankrekening delen?
Als je een bankrekening hebt die op één naam staat, ben jij als enige gerechtigd om betalingen te doen en je bent ook als enige gerechtigd tot het saldo. Een en/of-rekening is daarentegen een gezamenlijke rekening, waarbij beide rekeninghouders geld kunnen storten of opnemen of betalingen kunnen doen. Lees verder »
Wie mag er op je bankrekening kijken?
Met een bankvolmacht regel je dat iemand je helpt met je financiën. Deze persoon heeft toestemming om je bij- en afschrijvingen te bekijken en/of geld over te maken. Deze persoon mag niet de limieten van je rekening veranderen, een betaalpas aanvragen of andere wijzigingen aan je rekening of passen doorgeven. Lees verder »
Welke bankgegevens kan je delen?
Banken zijn wettelijk verplicht om bepaalde gegevens van klanten door te geven aan de Belastingdienst. Bijvoorbeeld gegevens die nodig zijn om vast te stellen of en hoeveel iemand belasting moet betalen. Maar ook: in welk land iemand belasting moet betalen. Lees verder »
- Kan ik de 2 ING app installeren?
- Kan mijn partner mijn rekening zien?
- Waarom 2 betaalrekeningen?
- Kan je 1 nummer gebruiken op 2 telefoons?
- Kan je twee telefoons koppelen?
- Wat kosten 10 zonnepanelen inclusief plaatsen?
- Is het nog verstandig om zonnepanelen aan te schaffen?
- Wat kosten 12 zonnepanelen incl montage 2024?