Kan kip in de magnetron?

Echter is het verstandig om niet alles in de magnetron te verwarmen. Kip kun je beter niet in de magnetron opwarmen. Lees verder »

Hoe lang moet kip in de magnetron?

Verhit de kip op 800 Watt telkens ongeveer 15 seconden in de magnetron. Wacht dan een paar seconden en verhit dan weer 15 seconden. Ga hiermee door tot de kippenpoten handwarm aanvoelen. Dat duurt zo'n 1,5 a 2 minute. Lees verder »

Bron: www.culy.nl

Waarom ontploft kip in de magnetron?

Waarom ontploft kip in de magnetron? Waarom ontploft kip in magnetron? De schil zorgt er namelijk voor dat de warmte niet kan ontsnappen, waardoor het eten als het ware ontploft. Denk dan bijvoorbeeld aan eieren en druiven. Lees verder »

Kun je gebakken kip opwarmen?

Ja, dat kan. Op één voorwaarde: de kip moet gloeiendheet zijn, zowel de binnenkant als de buitenkant moet maar liefst 75 °C zijn. Dit kun je alleen meten met een keukenthermometer, dus haal zo'n ding in huis (ook handig voor een perfect rosé gebraad of biefstuk). Lees verder »

Hoe gebakken kipfilet opwarmen?

Verwarm je oven voor op 180°C en gaar de kipfilets dan, afhankelijk van de grootte en de dikte 10 à 15 minuten. Wanneer ze klaar zijn, haal je ze best uit de oven, draai je ze om en bedek je ze even met wat aluminiumfolie, zodat het vlees nog even kan rusten en het sap door het vlees kan stromen. Lees verder »

Gerelateerd aan Kan kip in de magnetron?