Kun je gaan kijken op circuit Zandvoort?

Een middagje kijken bij het circuit. Als je vanaf de uitkijk/uitkijktoren door de duinen loopt kan je redelijk dichtbij kijken bij het circuit. Lees verder »

Is Circuit Zandvoort vrij toegankelijk?

Vanaf 4 november 2019 is Circuit Zandvoort gesloten voor publiek en is het terrein vanwege werkzaamheden alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldige invitatie of met een geldige bezoekerscode. Lees verder »

Is het circuit van Zandvoort open?

Openingstijden. Het circuit is bijna alle dagen in het jaar geopend. Activiteiten vinden doorgaans plaats tussen 09.00 en 17.00. Kijk voor actuele tijdschema's van race evenementen op de website van Circuit Park Zandvoort. Lees verder »

Hoe kom ik bij Circuit Zandvoort?

De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan met op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden. Lees verder »

Hoe Zandvoort bereiken?

Kom je toch met de auto dan heeft Zandvoort twee toegangswegen. De N201 via Haarlem Zuid, Heemstede en Aerdenhout waar je, nog voordat je Zandvoort binnenrijdt, al een damhert hebt gespot. En de Zeeweg via Haarlem, Overveen en Bloemendaal waar je een prachtig stuk door de duinen en langs de zee Zandvoort binnenkomt. Lees verder »

Gerelateerd aan Kun je gaan kijken op circuit Zandvoort?