Kun je geld overmaken naar een spaarrekening van iemand anders?

Meestal kun je rechtstreeks geld overboeken van en naar je spaarrekening. Ook andere mensen kunnen meestal rechtstreeks geld overboeken naar je spaarrekening. Of dit voor jouw spaarrekening ook geldt, lees je in de voor- waarden van je spaarrekening. Lees verder »

Kun je direct geld overmaken naar een spaarrekening Rabobank?

Geld overboeken naar je spaarrekening Heb je al een rekening bij Rabobank? Dan kun je via Rabo Online Bankieren of de Rabo App een bedrag overboeken naar je spaarrekening. Ook kun je kiezen voor automatisch sparen. Er wordt dan automatisch een bedrag naar je spaarrekening overgeboekt. Lees verder »

Hoe werkt storten op spaarrekening?

Met een spaar- of termijndeposito zet je een bepaald bedrag 'vast' bij een bank. Dit is tegen een vooraf afgesproken periode en rente. Je kunt niet zomaar tussentijds geld opnemen en er is vaak een minimuminleg. Maar je krijgt meestal méér rente dan op een (kinder)spaarrekening. Lees verder »

Hoeveel geld kan je storten op spaarrekening?

U kan tot € 500 per maand en maximaal € 50.000 op deze rekening storten. Een gereglementeerde spaarrekening voldoet aan bepaalde regels voor een gedeeltelijke belastingvrijstelling. Deze spaarrekening biedt een basisrente en een getrouwheidspremie en het geld is beschikbaar zonder opzeggingstermijn. Lees verder »

Gerelateerd aan Kun je geld overmaken naar een spaarrekening van iemand anders?