Waar is Elon Musk geboren?

Pretoria is de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika. De stad ligt in de grootstedelijke gemeente Tshwane binnen de provincie Gauteng en had in 2011 741.651 inwoners. Pretoria ligt ongeveer 50 kilometer ten noorden van Johannesburg. De stad ligt in een warme, beschutte en vruchtbare vallei omgeven door heuvels. Lees verder »

Waar woont Elon Musk?

'Musk leeft soms onder de armoedegrens', zegt Grimes Later gaf hij aan dat hij in een klein, 50.000 dollar kostend tiny house nabij de lanceerbasis van SpaceX in Texas woonde. Maar dit niet geheel waar, omdat Musk nog een villa had in de stad Austin. Elon Musk lives very modestly by billionaire standards. Lees verder »

Welke nationaliteit heeft Elon Musk?

Elon Reeve Musk (Pretoria, 28 juni 1971) is een Zuid-Afrikaans-Canadees-Amerikaans ondernemer. Hij is de oprichter van SpaceX en medebedenker en -oprichter van Zip2. Lees verder »

Waar heeft Elon Musk zijn geld mee verdient?

Elon Musk werd grootaandeelhouder. In 2002 kocht eBay PayPal, waarna hij weer 180 miljoen dollar op zijn rekening kon bijschrijven. Daarna volgden de stappen die hem uiteindelijk miljardair maakte. Nadat Musk bij PayPal vertrok, startte hij namelijk SpaceX. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar is Elon Musk geboren?