Waar zijn auto's het goedkoopst?

Elk land anders. Zo blijkt dat auto´s in Nederland gemiddeld tot 2,5% goedkoper zijn dan in België. In Groot-Brittannië, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland zijn de auto´s dan weer duurder dan in België en Nederland. Het is dan weer tot 8% goedkoper in landen zoals Bulgarije, Litouwen en Finland. Lees verder »

Wat is het goedkoopste merk auto?

Mitsubishi Space Star – 13.990 euro Verreweg de goedkoopste auto op de markt momenteel is de Mitsubishi Space Sta. Lees verder »

Wat zijn de goedkoopste auto's in de wegenbelasting?

Een benzineauto is altijd het goedkoopst qua wegenbelasting welke gevolgd wordt door de gas (LPG) en op de laatste plek komt de diesel. Hoe zwaarder de auto, hoe groter de verschillen in prijs worden tussen benzine en diesel. Een lichte auto is veel goedkoper in wegenbelasting vergeleken met een zware au. Lees verder »

Wat is de goedkoopste auto 2022?

Een Renault Twizy 80 met twee zitplaatsen achter elkaar tellen we niet mee, ook al kost die 13.290 euro en is het op papier de goedkoopste 'auto'. Lees verder »

Wat is de goedkoopste nieuwe auto 2021?

Goedkoopste stadsauto voor 2021? De goedkoopste stadsauto voor 2021 is de Citroën Ami. Deze heeft u al voor 6.900 euro op de stoep staan, of voor 20 euro per maand als u besluit te leasen. Dat is geen geld. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar zijn auto's het goedkoopst?