Wat betekent Duitsland?

Duitsland - Eigennaam 1. (toponiem: land) een Midden-Europese staat die wordt gevormd door een federatie van 16 deelstaten en die het Duits als officiële taal heeft ♢ De vlag van Duitsland bestaat uit een zwarte, een rode en een gouden band (schwarz-rot-gold) die achtereenvolgens onder elkaar staan. Lees verder »

Bron: www.ensie.nl

Wat is een Duitse?

vrouw met de Duitse nationaliteit; vrouw die behoort tot het Duitse volk; vrouw die afkomstig is uit Duitsland; inwoonster van Duitsland. Ook, meestal in het meervoud, in toepassing op vertegenwoordigsters van een nationale sportploeg of andere groep. Lees verder »

Bron: www.ensie.nl

Wat is de officiële naam van Duitsland?

Officiële landnaam Lees verder »

Wat was de eerste naam van Duitsland?

Wapen van het Duitse Rijk Het Duitse Keizerrijk (1871-1919) Met de oprichting van het Duitse Keizerrijk ontstond op 18 januari 1871 één verenigd Duitsland: het Deutsches Reich. Lees verder »

Waar staat Duitsland bekend voor?

Daarnaast staat Duitsland natuurlijk bekend om zijn Nürburgring, de Zoo van Berlijn, Fantasialand, Europark Duitsland, het Oktoberfest en de vele kerstmarkten die er ieder jaar gehouden worden. Duitsland is bij veel toeristen erg geliefd om zijn prachtige natuurgebiede. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat betekent Duitsland?