Wat doe je aan apres ski?

Après-ski hoort te gebeuren in je ski- of wintersportkleding. Dus in je pully en skibroek. Een beetje bezweet maakt niet uit, in de après-ski tent is 't tóch warm. Merk je niets meer van. Lees verder »

Welke kleding apres ski?

Wintersport: welke kleding draag je tijdens de apres ski? Dat is gemakkelijk: 99% van de wintersporters draagt gewoon zijn ski-outfit tijdens de apres ski! De meesten gaan namelijk gewoon direct vanaf de piste de kroeg in. Terug naar je accommodatie om te douchen en om te kleden is dus absoluut niet nodig. Lees verder »

Waar komt Apres Ski vandaan?

Oorspronkelijk is de term Après Ski afkomstig uit Frankrijk. Na het skiën maakten de oncomfortabele skischoenen plaats voor comfortabele snowboots en kon men ontspannen. Après Ski werd dit genoemd. Deze term heeft in de loop der jaren een andere betekenis gekregen en is meer verplaats naar Oostenrijk. Lees verder »

Hoe oud moet je zijn voor apres ski?

Er is geen leeftijdsgrens hieraan, jong en oud staan te hossen op de feestmuziek en hebben de lol van hun leven. Toch komt er vast een keer een moment aan, dat je voor jou de grens hebt bereikt, de après ski niet meer trekt en je voor je gevoel er te oud voor bent geworden. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat doe je aan apres ski?