Wat heb je nodig om te whatsappen?

Wat heb je nodig? Om te kunnen whatsappen, heb je een smartphone en telefoonnummer nodig. Je account wordt gekoppeld aan je telefoonnummer, zodat jij en andere gebruikers die jou in hun adresboek hebben staan elkaar automatisch in de contactpersonenlijst van WhatsApp zien. Lees verder »

Wat heb je nodig om WhatsApp te installeren?

  • Open de app Play Store.
  • Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games.
  • Typ de tekst 'WhatsApp' en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger.
  • Tik op Installeren.
  • Lees verder »

Heb je internet nodig om te whatsappen?

Je hebt een (goede) internetverbinding nodig Dan maak je vaak gebruik van een wifi-verbinding. Je hoeft dan dus niet op te letten of je teveel data verbruikt, want dit is niet aan de orde. Maar als je onderweg bent, heb je een abonnement met mobiele data nodig. Als je dit niet hebt, kun je ook niet bellen via WhatsApp. Lees verder »

Hoe begin ik met WhatsApp?

Videogesprekken: Open de tab Oproepen en tik dan op of . Zoek het contact waarmee je een videogesprek wilt hebben. Tik op of om een video-oproep te beginnen. Leer hoe je videogesprekken voert op Android of iPhone. Lees verder »

Wat zijn de kosten van WhatsApp?

Een tekstbericht kost je bijna niets. Dit is zo'n 1 à 2 KB per bericht. Dat betekent dat je binnen 1 MB zo'n 500 tot 1000 tekstberichten kunt versturen. Stuur je ook vaak foto's via Whatsapp, dan lopen de kosten al wat verder op. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat heb je nodig om te whatsappen?