Wat is beter Ziggo of KPN?

Testoordeel KPN vs Ziggo In onze providermonitor met resultaten van het eerste kwartaal van 2022 behalen beide providers behoorlijk goede scores. KPN Glasvezel scoort prima met een 8,0 en KPN DSL behaalt een 7,8. Kabelaar Ziggo zit daar net onder met een 7,7 als eindoordeel. Lees verder »

Wat is voordeliger Ziggo of KPN?

Kijk je naar internet en tv, dan is KPN goedkoper. Toch bestaat er ook hier een verborgen abonnement van Ziggo met een lagere snelheid die goedkoper is. Let wel op: Deze snelheid van Ziggo (40 Mbps) is geschikt voor 1 persoon. Lees verder »

Is KPN sneller dan Ziggo?

Glasvezel internet van KPN, is de snelste en meest stabiele internetverbinding van de twee. Dit is sneller dan het kabel internet van Ziggo, en heeft als voordeel dat zowel de download- en uploadsnelheid even hoog zijn. Internet via de kabel daarentegen is weer stabieler dan DSL internet. Lees verder »

Bron: www.keuze.nl

Waarom zou je KPN kiezen?

KPN glasvezel = razendsnel Glasvezel internet is super snel en erg stabiel. Stabieler en sneller dan een verbinding via ADSL / de kabel. Is er op dit moment al glasvezel bij u thuis leverbaar? Dan krijgt u bij KPN alles in 1, KPN internet en TV of KPN internet only direct een glasvezel verbinding. Lees verder »

Is KPN en Ziggo hetzelfde?

Ziggo vs KPN, wat zijn de verschillen? Het grootste verschil tussen KPN en Ziggo is het soort internet. KPN biedt DSL-internet en glasvezelinternet aan, terwijl Ziggo kabelinternet aanbiedt. Bij zowel glasvezel als kabel is een downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s (1Gb/s) mogelijk, afhankelijk van je locati. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is beter Ziggo of KPN?