Wat is de definitie van een terras in de horeca?
Terras: een buiten de besloten ruimte van de inrichting liggend deel van het horecabedrijf waar zitgelegenheid wordt geboden en waar tegen vergoeding dranken worden geschonken en genuttigd en/of spijzen voor directe consumptie worden bereid, verstrekt en genuttigd. Lees verder »
Wat is de definitie van een terras?
Een terras is een open zitplek in een tuin, voorzien van een verharde ondergrond. De verharding kan bestaan uit keien, stoeptegels, siersteen, grind, split, schelpen, houten planken of ander relevant bouwmateriaal. Voor de stevigheid wordt onder een terras meestal een dikke laag straatzand of aangestampt puin gelegd. Lees verder »
Wat is een horecaterras?
Je vraagt als uitbater van een horecazaak een terrastoelating aan om een terras te plaatsen op het openbaar domein. Wat? Een horecaterras is inname van de openbare weg met tafels, stoelen, parasol om als horecazaak dranken en voeding te verkopen en onmiddellijk te consumeren. Lees verder »
Wat wordt beschouwd als een terras?
"Een terras is een externe, verhoogde, open, vlakke ruimte in een landschap, een gebouw of als dakterras op een plat dak ." "Terras" wordt in veel gevallen door elkaar gebruikt met het woord "patio". Hoewel ze op elkaar lijken, zijn een terras en een patio niet hetzelfde. Lees verder »
Wat valt er onder een terras?
Onder een terras verstaan wij: Een buiten de besloten ruimte liggend deel van een horecaonderneming of bedrijf. Waar zitgelegenheid is. Waar tegen vergoeding maaltijden, hapjes en/of dranken worden geserveerd. Lees verder »
- Hoeveel m2 per persoon terras?
- Is muziek op terras toegestaan?
- Hoe laat moeten terrassen dicht?
- Waar vind ik mijn opgeslagen wachtwoorden?
- Waar kan ik mijn wachtwoord bekijken?
- Waar staan mijn wachtwoorden in Google?
- Waar vind ik mijn wachtwoorden op mijn Samsung telefoon?
- Hoe vind ik mijn Gmail account?