Wat is de laatste Intel processor?

Intel heeft de specificaties van zijn twaalfde generatie Core-processors vrijgegeven, die tot nu toe bekendstonden onder de codenaam Alder Lake. Topmodel Core i9 12900K krijgt in totaal zestien cores en een maximaal stroomgebruik van 241W. De cpu's liggen op 4 november in de winkel. Lees verder »

Bron: tweakers.net

Wat is de nieuwste processor?

De AMD Ryzen 9 5900X is op dit moment niet alleen de beste mainstream processor van AMD, maar is momenteel ook de koning van alle mainstream processoren. De CPU maakt de grootste gen-on-gen sprong qua single-core prestaties, waardoor het een zeer interessante upgrade is. Lees verder »

Hoeveel generaties i7 zijn er?

64-bits Lees verder »

Welke generatie processor heb ik?

Die generatie is te herkennen aan de cijferreeks in de modelnaam ná het i3/i5/i7. Bijvoorbeeld: Core i3-10300H, of Core i7-8650U. Je herkent de generatie dus aan de hand van het eerste deel van dat getal. Lees verder »

Bron: techfi.nl

Wat is beter een i5 of i7?

De nieuwste generatie Intel Core i7 CPU's wordt geleverd met quad-core, hexa-core, en octa-core configuraties. U kunt zeggen dat de Intel Core i7 CPU beter is dan de i5 en de i3. Een van de redenen is dat hij zijn voorgangers overtreft door veel sneller te zijn, wat de prestaties betreft. Lees verder »

Bron: laptoid.nl
Gerelateerd aan Wat is de laatste Intel processor?