Wat is een goede computer voor thuis?

De Intel Core i3 en de AMD Ryzen 3 worden gezien als basis-processors, inmiddels wel aan te raden als een minimum. Daarop volgen de Intel Core i5 en de AMD Ryzen 5, die wat nieuwer en krachtiger zijn. Wie een echt krachtige pc wil kan nog beter kijken naar de Intel Core i7 of i9, of de AMD Ryzen 7 of 9. Lees verder »

Wat is de beste computer voor thuis?

Medion Erazer Engineer P10 MD35024 - Dé beste desktop van dit moment. DELL OptiPlex 3070 - Een uitblinker op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Lenovo Legion T5 28IMB05 90NC00KXMH - Voor de fanatieke gamers onder ons. Apple Mac Mini (2020) - Ook voor Apple-liefhebbers is er een steengoede desktop. Lees verder »

Is een pc beter dan een laptop?

De hardware in een desktop computer is nog altijd sneller en levert betere prestaties dan vergelijkbare hardware in een laptop. De video hardware in een laptop kan nooit die hoge prestaties leveren die in een desktop computer wel mogelijk zijn. Lees verder »

Wat is een goede snelle computer?

De snelste pc's zijn geschikt voor alle programma's. Opstarten doe je in ongeveer 10 seconden en met meerdere zware programma's tegelijkertijd werken is een eitje voor deze computers. Deze desktops zijn voorzien met de beste hardware. Dus denk aan een AMD Ryzen 7 of Intel Core i7 processor en een SSD. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is een goede computer voor thuis?