Wat is goedkoper Jumbo of Albert Heijn?

Is de Jumbo goedkoper dan de Albert Heijn? De huismerken van Jumbo zitten precies op de gemiddelde prijs, bij AH is de klant 1 procent meer kwijt. Dat is evenveel als bij onlinesupermarkt Picnic en bij Plus. Spar en Poiesz zijn de uitschieters naar boven. Lees verder »

Welke winkel is duurder Jumbo of Albert Heijn?

Jumbo is de goedkoopste supermarkt voor A-merken, maar let op! De lage prijzen gelden in slechts 16% van alle Jumbo-winkels. In 44% van de Jumbo-winkels zijn de boodschappen zelfs duurder dan gemiddeld....Prijsniveau A-merken. Lees verder »

Welke supermarkt is het goedkoopst 2021?

In de laatste stand van de prijsindex ( 8 mei 2021) was Coop de duurste supermarkt en Hoogvliet de goedkoopste supermarkt. Bij Coop betaalde je gemiddeld 7,6% meer voor dezelfde producten. Lees verder »

Wat is nou echt de goedkoopste supermarkt?

Aldi en Lidl hebben traditiegetrouw de goedkoopste huismerken, maar nu staat Lidl alleen aan kop. Aldi wordt ook nipt ingehaald door Dirk en Vomar en zakt naar plek vier. Dat stelt de Consumentenbond na een prijspeiling. De Consumentenbond kocht bij vijftien ketens 125 huismerkproducten en vergeleek daarbij de prijzen. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is goedkoper Jumbo of Albert Heijn?