Wat kost een biertje in Zweden?

Hoeveel kost alcohol in Zweden? Een prima fles wijn is al te koop voor 8 á 9 euro, bier kost tussen de 1 á 4 euro per blikje/flesje, afhankelijk van het merk. Sterkere dranken als rum of wodka zijn in Zweden wel een stuk duurder dan in Nederland. Lees verder »

Wat kost eten en drinken in Zweden?

Wat kost uit eten gaan? Als je in Zweden uit eten gaat betaal je in een gemiddeld restaurant voor een driegangen diner met wijn tussen de 25 - 50 Euro per persoon. Een kop koffie op een terras met iets lekkers erbij kost rond 6 Euro. Lees verder »

Waarom is alcohol in Zweden zo duur?

Alcohol in Zweden is vrij duur. Dit komt onder meer door de hoge belastingen op alcohol. Een aantal Zweden proberen aan deze hoge prijzen te ontsnappen door zelf alcoholische dranken te stoken maar dit is eigenlijk illegaal. Lees verder »

Wat is goedkoper Noorwegen of Zweden?

Sterker, Zweden is het goedkoopste land van Scandinavië. Denemarken en vooral Noorwegen zijn een stuk duurder. Lees verder »

Wat kost een biertje in Finland?

Reken op 6-7 euro per glas van 0,33 liter bier. Cider is goedkoper. Thee en koffie kosten in een restaurant 2 Euro. Frisdrank is tussen de 3-4 euro. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat kost een biertje in Zweden?