Wat kost een tuin schoonmaken?

De kosten voor het leeghalen van een tuin in Nederland liggen gemiddeld ergens tussen de €600 en €1.000. Dat betekent dat de meeste mensen ongeveer €800 betalen voor het leeghalen van hun tuin. Houdt er rekening mee dat het minimale bedrag dat je moet betalen minstens €450 bedraagt en hoogstens €1.400. Lees verder »

Bron: zoofy.nl

Hoeveel kost het om een tuin schoon te maken?

Gemiddeld kost tuinonderhoud tussen de € 500,- en de € 800,- per jaar. Natuurlijk hangt de prijs af van de hoeveelheid werk het tuinonderhoud gaat kosten. Het onderhouden van tuinen kan gaan om het maaien van het gras of het snoeien van bomen en struiken. Ook kan het voorkomen dat u uw gehele tuin wilt laten opknappen. Lees verder »

Wat kost Terrasreiniging per m2?

Prijs terrasreiniging Lees verder »

Hoeveel kost het om je oprit te laten reinigen?

De prijs voor het reinigen van opritten en terrassen ligt tussen €5 - €10 m². Afhankelijk van de uit te voeren werken. Wij raden aan om steeds een vrijblijvende offerte te laten opmaken bij verschillende schoonmaakbedrijven. Lees verder »

Hoe duur is de Borstelman?

Al voor € 5,50 per m2 kunt u weer snel genieten van uw schone en veilige terras, tuin, oprit of vlonder. De prijs is afhankelijk van het totaal aantal m2 en de mate van vervuiling. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat kost een tuin schoonmaken?