Wat moet je doen op het vliegveld?

Je moet zorgen dat je alle (belangrijke) spullen bij je hebt, inchecken, door de security check en op tijd komen bij de gate. Wij hebben de meestgestelde vragen over de weg van inchecken naar boarden op een rij gezet, zodat je helemaal op de hoogte bent en voorbereid aan je reis kunt beginnen. Lees verder »

Wat kan je doen op een vliegveld?

  • Souvenir battle. Zit je met zijn tweeën te wachten op het vliegveld, ga dan samen met je reisgenoot de souvenir battle aan. ...
  • 30 seconds. ...
  • Wandelen. ...
  • Ga slapen. ...
  • Vliegveld humor.
  • Lees verder »

Hoe moet je inchecken op de luchthaven?

Hoe kan ik op de luchthaven inchecken? Je kunt inchecken bij een van de check-in balies op de luchthaven. Houd daarvoor je paspoort of identiteitskaart bij de hand. Zorg dat je voor sluitingstijd van de check-in balies ingecheckt bent en eventuele bagage hebt afgegeven. Lees verder »

Wat moet je doen als je online hebt ingecheckt?

Als je online incheckt voor jouw vlucht kun je thuis zelf jouw boardingpass opslaan in een handige app (wallet bijvoorbeeld) of openen vanuit jouw mail wanneer je de boardingpass nodig hebt. Als je alleen met handbagage reist, kun je meteen doorlopen naar de security check. Lees verder »

Hoe werkt inchecken vliegen?

De incheckbalie. Als je de rij bent doorgekomen kom je aan bij de incheckbalie. Hier geef je je ticket en paspoort af en plaats je je bagage (indien ruimbagage) op de band die mee gaat met het vliegen. Met behulp van deze band wordt je bagage gewogen en vervolgens rolt je koffer weg. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat moet je doen op het vliegveld?