Wat verdient Armin van Buuren?

Armin van Buuren, 13,6 miljoen euro per jaar (15 miljoen dollar)20 okt. Lees verder »

Wie is de rijkste dj van Nederland?

Tiësto, ofwel Tijs Verwest, is de rijkste muziekartiest van Nederland. Volgens zakenmagazine Quote heeft de dj, die inmiddels 48 jaar oud is, al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Tiësto heeft dat bedrag overigens mede verdiend door te investeren in muziekplatforms. Lees verder »

Wat kost een optreden van Armin van Buuren?

Armin van Buuren en Afrojack komen op je feestje voor een kleine €60.000. Voor €20.000 meer brengen Hardwell en Martin Garrix een bezoekje aan je feest. Tiësto is de duurste Nederlander, net als voor David Guetta betaal je ruim €270.000 voor een optreden. Lees verder »

Wat is het vermogen van Armin van Buuren?

De Leidenaar verdiende daar prima mee; volgens het AD heeft Van Buuren een geschat vermogen van 40 miljoen euro. En hoewel hij al jaren constant de wereld over gaat om op te treden, is dat niet het enige waar hij zijn geld mee verdient. Wat blijkt; de dj heeft een uitstekend zakelijk instinct. Lees verder »

Wat verdient Tiësto per optreden?

Dj Tiësto heeft weer een titel te pakken. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is hij de best betaalde dj ter wereld. Tiësto verdiende het afgelopen jaar zo'n 22 miljoen dollar, ruim 18 miljoen euro. Per optreden komt dit neer op 250.000 dollar. Lees verder »

Bron: www.ad.nl
Gerelateerd aan Wat verdient Armin van Buuren?