Wat voor appels heten bliksem?
Beste appels voor hete bliksem De beste hete bliksem maak je met een mix van zachtzure en aromatische appels die tot moes koken, zoals de Goudreinet, en zoete stoofappels zoals Dijkmanszoet en Zoete Ermgaard. De zoete stoofappels maken het gerecht wat lichter, en de Goudreinet wat frisser. Lees verder »
Wat voor appels in hete bliksem?
Beste appels voor hete bliksem De beste hete bliksem maak je met een mix van zachtzure en aromatische appels die tot moes koken, zoals de Goudreinet, en zoete stoofappels zoals Dijkmanszoet en Zoete Ermgaard. De zoete stoofappels maken het gerecht wat lichter, en de Goudreinet wat frisser. Lees verder »
Wat zijn de beste stoofappels?
De Boskoop is een ideale stoofappel. Omdat hij eerder zurig is, is hij geliefd om in warme bereidingen te verwerken. Denk maar aan appelmoes of rode kool. In gebak blijft zijn smaak en structuur goed behouden. Lees verder »
Welke appels zijn geschikt om te stoven?
Als je appels gaat stoven, kies dan voor een stevig appelras. Als je goudrenetten neemt, die je normaliter gebruikt voor appelmoes of appeltaart, dan zullen ze uit elkaar vallen tijdens het stoven. Ook de veel verkochte Elstar zal snel zacht worden tijdens het koken. Je krijgt dan appelcompote of appelmoes. Lees verder »
- Waarom noemt hete bliksem hete bliksem?
- Wat is het verschil tussen terrestrische planeten en reuzenplaneten?
- Is Mars een terrestrische planeet?
- Hebben terrestrische planeten veel manen?
- Is Venus een terrestrische planeet?
- Wat is de achternaam van koningin?
- Wat is de achternaam van koningin Mathilde?
- Wat is de symboliek van het getal drie?